bakomsagan

Privata bloggen bakom sussiessaga.blogg.se

Ojdå

Kategori: Allmänt

Har typ kanske glömt bort den här bloggen litegrann.. :P

Sitter hemma och glor på desperate housewives just nu.. ska snart pallra mig iväg till ICA å handla advokado i överflöd.. jag har blivit helt beroende! Under denna helg har jag käkat typ 5 st.. kanske intw så fiffigt då dom faktiskt är rätt feta.. men ääh. Gott äre! å det måste ju iaf vara bättre än å svulla godis..

Har kommit igång med simningen också, känns rätt bra. Orkar faktiskt hålla mina 40 längder/gång.. typ.. hehe. Men 40 längder där blir 1km så det är väll rätt ok.. Mia börja med mig!

Hm.. vad mer? Tenta på fredag.. uggugg.. så denna vecka kommer väll Elin och jag sitta ihop typ.. Mycket plugg framför oss då båda två har latat oss som fan inför denna..
Ska försöka klämma in en liten tripp med Johanna ned på stan också.

Sen hoppas jag på mycket alkoholmissbruk i helgen då jag kommer vara heeelt fri från plugg! i en hel helg, såjävla najs!
annars då? fick A på förra tentan om jag nämnt det, kändes fantastiskt.. kommer bli glad om jag får ett C på denna tenta.. har typ inte pluggat något..

Körkortet är på G det med, var ut på en låtsas uppkörning med mammas granne idag och han var mkt nöjd, på tisdag har jag låtsas uppkörning med bilskolan. Vi får vällan se! måste köpa biiil!... Hm. ah.. näe Nu ska jag vandra iväg till ica.. i needs advokado!

Kan inte sova

Kategori: Allmänt

så jag provar att blogga med min iPhone istället :p