bakomsagan

Privata bloggen bakom sussiessaga.blogg.se

bra början

Kategori: Allmänt

Jag började ju bra med mitt bloggande iallafall.
nu har ja inte så mycket å säga.. jag vet varken in eller ut eller ut eller in.
Förstår inte varför jag skulle hamna här överhuvudtaget.
Eller ja, det var väll iof bra, eller lika bra, eller inte alls.
ni förstår att jag är rätt snurrig.

Och det var det med det.


typ


Puss å Smisk

Buffy och kaffe

Kategori: Allmänt

ska man kanske ta upp den här bloggen igen?
kanske blir bättre på det om pierce gör en fin header till mig? ;)


arbetslöshet suger.. eller ja, helt arbetslös är ja ju inte. jobbar några timmar på filmkedjan.. kanske mellan 10-20 timmar i månaden. han har inte så mkt pengar å lägga på extraarbetare. Sen har ja ju kontaktpersontjejen också.
Men ja, det suger ändå.
Har lixom lite för mycket tid på mina händer och för lite ork för att egentligen göra något. jag orkar inte ens ta tag i disken.
men jag har väll lite post-portom eller hurihelvete det stavas depression..

dom senaste två dagarna har ja spenderat med å glo på buffy. det gör jag just nu också, och dricker kaffe.
Willow, eller ja Alysson Hannigan som kvinnan heter, hon kan grina så det skär i hjärtat. Har precis bölat arslet av mig till ett avsnitt när OZ hookar upp med en annan varulv, och fan va bruden grinar bra. Och det kommer komma massa mer gråt i denna serie.

Jag är en buffy-nörd. Sarah Michelle Geller diggar jag stenhårt. Tittade på alla hennes filmer, iaf dom vi har på filmkedjan, och såg nya Veronika bestämmer sig för att dö, som var.. så obeskrivligt jävla vacker. Ska hyra den någon dag igen.
många finner den nog långtråkig, för det är inte mycket action om man säger så, ligger så jävla mycket djupare. Och monologen i början, klockren!
läste en recension om filmen, dom gillade den och tyckte att det var så bra att Sarah fått en riktig roll sen buffy, å då blev ja lite ledsen i min buffy själ.

Aja. Nog ordbajsat. Mera kaffe till Sussie, sen iväg till söta Maria å diskutera min möjliga framtid som Marykay konsulent. (om ja kan bli lika duktig som maria kan ja säga såhär, förra veckan sålde kvinnan för 17.000:-)

Puss å Smisk

mhm!

Kategori: Allmänt

I type, therefore i am.