bakomsagan

Privata bloggen bakom sussiessaga.blogg.se

Simma

Kategori: Allmänt

Jag ska fanimej börja simma.. inte spec dyrt heller.. 1200 från början, eftersom jag är student kostar det 900, och jag får hälften från bingo i friskvård så summan för mig blir bara 450kr. Inte så farligt för bad och gym i fyra månader lixom. Då är bara grejjen att verkligen ta sig dit. huff! Men nästa vecka tänkte jag försöka komma igång med det. Denna vecka är redan fullbokad.

Jag saknar lina. Otroligt. Hela tiden. Konstant. När ska det bli lättare att andas egentligen?

Aja. Ska börja på nästa grubbarbete nu.. puss å hej å sånt..

Tenta

Kategori: Allmänt

Imorgon är det tenta. kl 09.00. Fyfan säger jag bara..
Ska hem till Elin ikväll å hårdplugga å käka nån god mat är väll typ planen. skulle gärna supa mig sönder och samman, men det känns faktiskt inte så smart. hah.
Hade tänkt å gå ut imorgon, när man har klarat av tentan å allt. men jag tackade ja till jobb utan å tänka på vilken dag det var.. snyggve. Aja. Sånt löser sig :)

orättvisa

Kategori: Allmänt

Hur kan du inte finnas här med oss nå mer?
Hur kunde detta hända?

Jag saknar dig till döds älskade vän.
det känns som om det var igår jag cyklade till time med hjärtat i halsgropen för å möta jessica. Jag visste ändå på något sätt vad som hänt, och hela cykelturen sa jag bara "lina är inte död lina är inte död lina är inte död"

Hur kan det vara så längesedan?
Hur kan jag inte få prata med dig nu? se dit skratta? se dig lycklig?

Varför är det så jävla orättvist för?

4 månader

Kategori: Allmänt

i 4 månader har hon varit ifrån oss.
Hur sjukt är inte det?

mkt vill man ha

Kategori: Allmänt

köpte mig ett litet arbetsbord på ikea sist jag var där.. nu när man studerar så måste jag ju ha någonstans å sitta å studera.



Denna läckra kombination!.. minus alla fiffiga dataprylar och stolen då. Men det är riktigt fint. Väntar på å få hem min datastol från mamma å pappa nu sen ska det styras om här..


Men nu är grejjen att DENNA skulle passa riktigt bra till mitt bord!



det är asus nya serie med minidatorer.. varför behöver jag en minidator? Ptja.. för mina skolböcker väger XXX antal kilo, så släpa på dom plus min inte så lilla laptop jag använder till vardags skulle inte vara kul..

ack å ve. man kan ju drömma iallafall :)